The 80 vs. 20 rule ...DUMMA MEL GIBSON!!!!

Första gången jag hörde talas om the 80/20 rule var i den här filmen:

http://www.youtube.com/watch?v=Wcd2haXsCPk

Den handlar helt enkelt om att inte vara nöjld med det man har. I ett äktenskap så får man maximalt ut 80% av det man vill ha.. men ibland händer det att man träffar någon, den personen är kanske lite extra snygg,exiting och helt enkelt annorlund ifrån det man har. De här 20% som den här personen representerar är extremt lockande och lurar oss till att tro att vi kan få ut hela 100% av vad vi vill ha. Men vad händer Istället? Vi lämnar våra 80% för de 30% .. och istället får vi oftast nada .. eller t.o.m -30%..

Kolla bara in vad som hände Mel Gibson??? Han som var känd för att ha ett stabild äktenskap och en massa barn. Sen träffade han Russian Oksana .. och se vad som hände??????



Mel Gibson nära tårar under rättegång

Mel Gibson var nära tårarna i rätten i onsdags.
Snart avgörs vem som får vårdnaden om deras ettåriga dotter Lucia.
- Jag älskar henne så, säger han.
 

"Mel Gibson, 54, är mitt uppe i en infekterad vårdnadstvist om sin ettåriga dotter Lucia. Tidigare har hans ex-flickvän Oksana Grigorieva, 40, anklagat film-stjärnan för att ha slagit ut flera av hennes tänder och en inspelning av Mel Gibson som gång på gång hotar att mörda henne har cirkulerat på nätet.

Fick knappt fram orden

I går fick han knappt fram orden när han skulle vittna om hur mycket han älskar Lucia och sina andra barn, rapporterar den amerikanska sajten TMZ.
Oksana Grigorieva vill inte att deras dotter ska få sova hos Mel, eftersom "så fort hon har sovit en natt hos Mel så beter hon sig konstigt".
Ex-paret möts åter i rätten den 22 november."

WARNING!WARNING!WARNING! .... VA RÄDDA OM DET N I HAR!!!!!!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0