Annons på Blocket .....

Igår kväll gjorde vi om vår annons på blocket. Alltså vi håller på att sälja vår Mercedes Vito. Imorse kl:08.00 började de ringa.

Info:
Att ta över leasing: 40.000
Att köpa: 115.000

Riiing.. (samtal 1)
- Anna
- JA haloo, jog ringer om vito. (tystnad)
- okej ...?
- Jog kåma o hemta m kesh ida.
- Bilen kostar 110.000 kr.
-jåhåå..då ja inte koma.

Riiiing (samtal 2)
-Anna
- Jog ringa om Vito. (tystnad)
- den kvår?
-Javisst.
-Du fåra 35 tysen.
- För övertag av leasing?
-vad lizig?
- 115.000 kostar det att köpa loss bilen?
- varfur sa dirt?
- tystnad
- ok .. takk.
- varsågod.

Riiing (samtal 3)
-Anna
- Halo (tystnad)
-Ja, halå
- Jag ringa om Vito (tystnad)
- Javisst (lite smått irriterad nu)
- Jag vill köpa Vito.
- bilen kostar 110.000 (SUCK)
- OK, är trångusnd i huddinge
- (WOW) Inte riktigt, lite närmare Farsta.
- Er det nara Geteborg?
- (suck,suck,suck,suck) Nej, det är i Stockholm
- OOOkej, men ja er intrseserat av att kopa
- Okej (dansar vid mitt skrivbord) vad säga om att höras efter kl:17.00 och prata lite mer.
-Okej, tack mikket, vi hors.

Detta betyder självklart inte att han kommer att köpa bilen, men det låter ganska lovande, eller???

Ni riiiinger det igen, men jag är på jobbet och måste själv logga på i telefon.

Vi HORS senare, tjenare :)

BTW... så här ser jag ut när jag vaknar



NOT A MORNING PERSON .........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Mercedes Rulez..

"Bog je na nebu a na zemlji Mercedes" på svenska "Gud är i himmelen och mercedes är på jorden".

Idag var vi på Merceds Benz i Dzzanzeeryyyd och provkörde en Mercedes NGT B-klass. Så fort vi hade backat ut ifrån parkeringen sa min make:

-Jedu mi se govna. (Nu vill jag käka bajs)

Väldigt svårt att översätta serbiska så att de låter normalt, men jag ska försöka.

Det han ville säga var att han just insett vilket piece of cram Toyota Prius är och att han därför är redo att äta bajs.

Jag sa till honom att om han på allvar trodde att jag ens lekte med tanken på att köpa en Prius så är han ganska retarded.

Jag tar tillbaka det där om att han inte är retarded .. kolla vad han satt och gjorde medans vi väntade på försäljaren. Detta är som sagt Merceds Benz i Dzzanzeeryyyd och deras bord och stolar för BARN ..



Behöver jag skriva någor mer????

Pöss


SATS Vasagatan med Svahnen <3

Kom hem för ca 5 min sen, mycket nöjd och glad. Ikväll har jag tillbringat med en Svahn, min mycket goda vän Beatrice Svahn som jag tänker kalla "Svahnen" heheh .. hon vet bara inte om det ännu:)

Vi möttes efter jobbet för att gå och träna på Sats Vasastan (Tillhör Radisson SAS hotellet). Svahnen mailade mig i veckan och talade om att detta mycket fräscha "hotell" SATS har både pool och bubbel-pool. Kul att jag missat deta efter att ha haft kort typ 100 år på sats (med lite pauser) men bättre sent än aldrig.

Själva gymlokalen var väldigt liten och basic men funktionell, allt fanns som behövs. Majoriteten var "utländska" eller typ företags killar.

När jag och Svahnen promenerade in i lokalen så kändes det som  om alla stirrade på oss. Det blev inte bättre av att Svahnens tränings stön lät som om höll på att få en orgasm mitt i gymmet, (love u honey) :). Killarna fick lite underhållning och Svahnen var otroligt duktig.

När vi hade tränat klart begav vi oss till Pool delen. Den "stora" poolen var precis lagom att softa i och eventuellt ta några simtag. 
 
Bubbelpoolen kunde ha varit lite varmare, men det var ändå skönt att bubbla och snacka skit efter en hel dags arbete.

Jag älskar framför allt att umgås med min vän Svahnen eftersom vi alltid skrattar som två hysteriska 15åringar, alltså vi har samma dåliga humor :)

Sen vart vi hungriga. Då ringde vi min kära make, som arbetar på min pappas Restaurang SNÖVIT och beställde lite food. Till min överraskning var grundaren till denna blogg, min kära syster där, så det blev ännu mer garv + snuskprat.

Jag fick t.ex veta att man luktar illa "där nere" om man käkar sparris och att killar smakar godd "där nere" när de käkar ananas.

Sen hade min syster lite förslag om min bloggdesign, hehe, så n nu ska jag tvinga henne hjälpa mig, hon får bli min "blogg manager2 och sköta alla htmldhcplmno koder :)

Nu är jag hemma, nöjd och glad, detta var den bästa AW+Svahndejt/början på helg, PUSSSSSS på dig Beatrice Svahn och tack för att du finns. Älskar dig Syrran (Gabrilella Pesic), jag säger det inte tillräckligt ofta <3


 BTW .. tog lite bilder av gymet, vet inte om det är tillåtet men lets go crazy :)

Detta är min snygga Svahnis :)








Skulle jag kunna få be er om en sak?
Om ni har tid, snälla lämna en kommentar och gå in och rösta på Bloggtoppen.se.
Om bloggen är bra eller skitdålig, just vote:)

Natti natti
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS


Rysk kulstöterska....

Halloj!

Nu har det gått 2 dagar utan att jag skrivit ett ord. Normalt hade jag sagt "vem bryr sig?" men eftersom jag ser att de faktikst är människor som går in och läser min blogg så får jag förutsätta att "någon" bryr sig!

Igår mådde jag väldigt dåligt. Ont i magen och riktigt illa hela kvällen. När jag kom hem var jag helt utslagen och kunde knappt röra på mig. Det är en hemsk kåänsla att känna sig så , att vara helt orkeslös. Jag har faktikst mått så ett bra tag, då gick jag upp mycket i vikt, förlorade alla mina muskler, blev fet och fick svårt att röra mig.

Igår tittade jag på "Biggest Loser". När jag tittade på samma program för några år den, och en mass kilo sedan, så tänlte jag alltid "herregud! hur kunde dessa människor tillåta sig själva att bli så här feta", Då såg jag ut så här:

 

Livet lekte då. Jag pluggade, bodde hemma och hade inga bekymmer.

Sen blev jag vuxen. Gifte mig, flyttade hemifrån, började betala räkningar och startade min lilla butik. Butiken gick åt helvete, jag jobbade dubbla skift, pengarna räckte inte till, inkasso kom, butiken såldes osv ..osv ...jag började äta. Äata nar jag var hungrig,inte hungrig,stressad,ledsen och glad. Maten ersatte allt och blev viktigast. Kilona började komma, när jag såg mig själv i speglen blev jag bara ännu mer deprimirad vilket resluterade i att jag åt mer. Jag blrv tung fort. 2 månader 20 kg.

Slutade jag äta? NEJ! Jag åt mer!

Min poäng är att det inte är svårt att bli överviktig. Det är som en ond cirkel. Ju tyngre man blir, desto svårare blir det att röra sig och energin bara försvinner.

INGEN kan bestämma åt dig när du ska sluta äta. Det har jag lärt mig den hårda vägen. Min man och jag har haft många och långa diskussioner om detta. Många tårar har fällts och elaka ord har blivit yttrade, från mig allstå. När min man försökte hjälpa mig så sköt jag honom ifrån mig. Jag islerade mig i min ehna lilla värld där jag var övertygad om att motivationen att sluta äta bara skulle komma till mig en dag. Jag satt och väntade på den.Den kom aldrig.

Till sist tog jag mig i kragen och bestämde mig för att jag inte ville se ut som en 50-årig kärring. Nu kämpar jag, det är jättetufft och jag är inte alltid motiverad, men tro mig, för varje kg/cm man tappar så vill man fortsätta.

Jag vill se ut som en Rysk Kulstöterska. Hahhaha .. jag vill se se ut som jag gjorde på bilden ovan, och min vän/kollega Ingela tycker att jag ser ut som en Rysk kulstöterska.

Detta bild sitter uppe på Kylskåpet och på mitt "Godisskåp" , den ska påminna mig om varför jag INTE ska småäta. Min kusins Son Alexander såg den och frågade mig :

- Anna, va de där när va liten??

Jag vill bli LITEN igen.

Min man mäter mig varje Torsdag. Vi började V.32. Så här ser bilden ut som vi skriver måtten på varje vecka. Så HÄR tycker min man att jag ser ut ..

Ja, ni kan ju se cm minskningen:)


Massage på Jobbet

Kan man säga att något gör så ont att det är skönt?

I så fall gäller det massagen som jag fick idag på jobbet. Vi har en  massörska som kommer till jobbet och så bokar vi in oss på arbetstid och får massage. Min arbetsplats är great, jag vet. Idag så bad jag henne masserna nedre delan av min kropp lite extra p.ga av min träningsvärk. Jag tänkte att det kunde vara skönt, så fel jag hade. Den här massörskan mjäkar inte, hon tar i som fan, går in djupt under alla mina fettlager och torterar skiten ur mina begravda muskler. Det roliga är att hon samtigt glatt pratar på och ställer en massa frågor. Medan jag avlider av smärta då förväntar hon sig att jag ska svara.

- Ja du Anna, äter du bara protein?
- jiaaaaa, dddet gör jiaaa. Uf ´vad det gör ont.

- Det måste det göra vi måste gå in på djupet, vad äter du för protein?

-mmmmjiaaa, aooo, typ kyyckling, ajajajj..

- Och så tar vi i lite mer på djupet, mmm kyckling ...

sådär fortsatte det i typ 50min, hehehe, kul att hon total ignoe min smärta och bara fortsatte.

Efter massagn gick hela dagen åt helvete. Hela min kropp blev helt matt och det började sticka i fötterna. Massörskan sa att det var blodcirkulationen som kommit igång och jag fick tro på henne.

Sen jag jag och tränade... NOT A GOOD IDEA .... TRÄNA ALDRIG EFTER MASSAGE!!! Hela min kropp va helt slapp och jag mådde illa under hela passet.

Men för att belöna mig själv så fuskade jag lite.... Inte med sött ...Inte med salt .... utan med .......


Det började med Cola Zero abstinens och Slutade med stora Bananer ..



Man kan säga att min kväll har varit mucho interesante. Men allt börjademed ....

Eftermiddagen ....

När klockan blev ca 15.00 så förvandlades jag till Cruella Devil, jag skojjar inte, fråga mina kollegor. Jag har bestämt mig för att börja med Cola-Zero avvänjning. Jag insåg att jag överdrivit när det började gå åt ca 2L cola-zero per dag. Aaanyway, på eftermiddagen var jag hungrig OCH utan Cola och då blev jag typ knäpp. Jag lovar, mina händer skakade och jag hade lust att strypa någon.

Innan träningen bestämde jag mig för att äta tonfisk, bara i vatten, eftersom det är torrt som fan så smällde jag i mig hela burken på typ 5 min, inget vatten, INGEN bra idé.

Jag och Erika gick för att handla lite (dundersnygga) träningskläder till henne och sen till gymet. Båda var jätteladdade .. NOT! Men vi har karaktär vet ni, så vi tvingade oss själva till gymet!!!!

Vi går in till sats och möts av GIGANTISKA Bananer, alltså frukten, ja skojjar inte, Bananerna var enorma och dessutom 2 för 10 kr.

Jag är mitt vanliga diskreta jag och utbrister

- Herregud vilka stora bananer!

Erika blir lika chockad hon (och lite småsugen).

Medlemsrådgivaren skrattar och tänker säkert " vad är det här för idioter".

Kolla in bananerna ...............



Sen började vi träna ... och tonfisken brjde komma upp. När jag körde bänkpress var jag säker på att en accident was going to happen, men det gick bra.

Jag körde Enligt mitt nya program Bröst och triceps, BTW tabletterna känns bra och uppgiggande, och Erika körde rygg. Sen skulle vi köra mage tillsammans .....

Jag ville prova en "mag tränings ställning" , man hookar fötterna längst upp och ligger sedan jättebrant. Meningen är att man ska ta sig upp och göra sit-ups. Det tog mig ca 10 och Erikas hjälp att hooka fötterna. När jag var fast och skulle köra så började jag glida. Fötterna började sakta glida ur mina skor och kroppen åka rutschkana ner med huvudet före. Jag och Erika börjar skratta hysteriskt medhan hon försöker hålla kvar mig, jag glider och kvar blir gympadojjorna medan jag ligger och sprattlar på golvet. en tränare går förbi och skrattar .. alla andra kollar sbett på oss.

Jag inser att jag nog är världens sämsta instruktör idag, nmen jag fick i alla fall min vän att skratta :)

Här är hon, visst e hon snygg???


PS .. hon kommer att döda mig när hon ser att jag lagt upp bilden.

Aaaanyway .. jag kom hem för ca 1 timme sen och satte mig på Cykeln ....




Imorrn ska jag skriva lite mer om mitt nya träningsprogram :)

Go natt!!!!!!!!!!!!!!

Måndag- MITOTROPIN

så, nu har jag betalat en massa pengar för en ny fettförbränningsprodukt MITOTROPIN, för att få ut maximal effekt av denna produkt så tänker jag köra deras rekommenderade träningsprogram.
Produktbild för “Mitotropin 180 tab”
Gaspari Nutrition Mitotropin ger dig extrem fettförbränning och underlättar din viktminskning

» Ökad ämnesomsättning, även under vila!
» Minskar hungerkänslorna
» Ökar din mentala fokus
» Ger dig energi och ork att genomför din viktminskning

Läs mer på:
http://www.topformula.se/produkter/halsokost_kosttillskott/detox_viktkontroll/viktkontroll/49341__mitotropin_180_tab/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=[mitotropin]&utm_campaign=GooglePPCs mer på ...


Denna vecka:

Dag 1 : Bröst, Triceps och Mage (kondition minst 45 min)
Dag 2: Rygg,biceps & Vader(kondition minst 45 min)
Dag 3: Axlar & Mage (kondition minst 45 min)
Dag 4: Quadriceps (ben fram), Hamstrings (ben bak)(kondition minst 45 min)
Dag 5 : Vila(kondition minst 45 min)

Jag kommer att köra:
Set 1: uppvärmning lätt (20-30 reps)
Set 2: Lite tyngre  (20 reps)
Set 3: Tungt
Set 4: Ännu tyngare :)

Konditionen kommer att ersättas med olika pass ibland.

Hoppas att jag kan hålla mig till detta schema, annars får jag konsultera maken min som kanske har en bättre idé.

YES! Då kör vi Erika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Toyota Prius eller Mercedes NGT..

Nej, detta är inte en top gear eller fifth gear blogg, utan det är jag och min kära make som har lite olika åsikter om vad vi kräver av en bil.

En sak är vi i alla fall överens om, det ska vara någon form utav Hybrid, alltså miljöbil.Dessa bilar betalar man otroligt lite skatt för (5 första åren 0kr) är jättebilliga att tanka och så räddar vi ju planeten lite oxå!

Jag är en mercedes type of girl, I was basically born in one, och tycker att det är den finaste och snyggaste bilen på jorden. JAg trodde att jag och min husband var överens om detta, but then I caught him cheating one day ... Han satt och kollade in Toyota Prius. Tydligen så är denna bil även batteridriven och kostar mindre och bal bla bla ...det där tror jag inte ett skit på. Den Japanska biljäveln har typ 100 knappar och skit och det är det som lockar.

Men, eftersom jag är en supportive little wifey så föjlde jag snällt med till Toyota Center idaag för att provköra denn Japanska leksak. Jag måste motvilligt erkänna att den var ganska cool, jag hade lust att trycka på alla kbapparna för att se vad som händer, men jag fick inte:( Hela bilen känns som en enda stor dator och jag frågade försäljaren om den här bilen kunde få virus, han svarade inte och jag fick en "gud vad du är pinsam" blick av min man.

Att åka i bilen var tys sådär, det som var superskönt är att den är så tyst. Problemet var att jag inte kunden slappna av, det kändes hela tiden som om jag var otrogen mot mina kära tyska vänner.

Nästa vecka ska vi åka till Mercedes Benz Danderyd för att provköra Mercedes B-klass NGT, då återkommer jag med feedback.

Annars så har jag shoppat lite idag, eller min mamma har shoppat åt mig. Jag vet att det är patetiskt, bit the woman loves to buy me stuff. Det blev en kort jacka+matchande kjol och en typ jeansklänning ifrån Espirit, very nice och på REA.




AAAAAAAAAAAAAAnyway .. om någon läser detta så kom gääääääääääääärna med kommentarer om PRIUS vs. Mercedes.

Och om ni har riiiiiiiiiiktigt tråkigt, gå jättegärna in på Bloggtoppen och rösta på min blogg. Även fast den suger H-balle :)

pusssssssssssssss

PS. Jag har en vän som är ganska kär just nu, om hon läser detta så vill jag bara säga att jag är super-duper lyclig för hennes skull <3


Kräftskiva igår ...

Igår festades det loss med jobbet på kräftskiva. Vi piffade på jobbet och samtliga kollergor såg dundersnygga ut. Jag hade på mig mina skyhöga klackar och var helt övertygad om att jag gjort ett "skönt" kap för 200 kr på din sko, men icke sa nicke!

Min dansning blev väääldigt begränsad på grund att jag redan i början på kvällen han ont. Vi snackar en brännande känsla på undersidan av foten som skickar smärtsignaler till hjärnan så kraftiga att man har lust att skrika aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, jag lyckade med att undvika detta. Istället ficka jag tvinga mig själv att inte ryckas med för mycket när live bandet spelade oh försökte istället att gunga lite och ev röra på rumpan.

Kräftor. De är  egentligen äckliga små djur med tentakler och klor och vu suger på deras ass! hur nasty är inte vi? Jag tittade på ett rum fyllt med kostymnissar och finklädda damer och suger på kräftskärt-ass, hehe ganska kul faktisk.

Tänk sen att ragga efter detta? Mysígt när en kille/tjej kommer fram till dig och andedräkten har en arom av kräftspad blandat med öl, lite nasty faktikst.

Men, jag måste säga att det är roligt att vara med om alla dessa svenska traditioner. Eftersom jag är uppvuxen i en serbisk familj så är mycket ovanligt och okänt för mig ,men lyckligtvist så har jag superbra vänner/kollegor som snabbt förklarar för mig vad som gäller och varför.

Sammanfattningsvist så var kvällen förutom den otroliga smärtan i mina fötter, väldigt lyckad och jag ser redan fram emot kräftskicvan nästa år!

Så här såg jag i alla fall ut i början på kvällen, synd att jag inte har en helkroppsbild för min klänning var jättesnygg!

 


Jag efter mina Sumo squats :)



Vill inte ni också se ut så här????????

KVÄLLENS TRÄNINGSTIPS : Sumo Squats

Kvällens Träningstips

Sumo Squats


Vad tränar vi?
Gluteus Maximus (Stora rumpmuskeln)

Vad behöver tänka på?

* Sumobrottarställning
- Benen brett isär
- Fötterna pekar utåt
- ryggen är rak
- axlarna raka
- bröstet pekar framåt (tänk att ni vill visa upp ett fint halsband)

Ta en hantel, placera den mellan benen och ta tag i den med båda händerna, hanteln ska vara rak så ni tar tag i överdelen, en fördel att ta de hantlar som har lite större plattor.. Tänk på att inte ta en för tung hantel så att ni inte klarar av att vara raka i rygge, skadar er  och ser ut som Quasimodo.

Böj på knäna och gå ner så långt ni kan i "sumoposition". Hanteln ska vara er tyngd och ska helst inte nudda marken.

På vägen upp så drar ni in höfterna mot magen (juckar) och spänner rumpan. Det kommer att kännas mest i övre delen utav rumpan och kanske i ryggen om ni är lite svaga nedre delen av rygg.

Upprepa tills det bränner i rumpan, när ni inte orkar mer så släpper ni vikten och fortsätter utan tills det känns som om rumpmuskeln ska gå sönder.

1:a set: ca 20 repetitioner med vikt och sen tills ni .. ja ni vet vad ...
2:a set :ca 15 repetitioner .... -II- -II-
3:e set: TUNGT knappt så att ni orkar 10 repetitioner och sen tar ni i som fan eftersom att det är det sista.

Om ni fattar NADA av min beskrivning så kolla på bilden. Any questions?????


Den här övningen kan ni göra hemma också!!!!




Pernilla Wahlgren??????



Fotograf: Beatrice Svahn

Så här vill jag egentligen se ut, men jag är medveten om att folk skulle skämmas att gå ut med mig.

En som inte skäms att gå ut med mig är min vän Beatrice, hon är för övrigt den som fotade denna otroligt vackra bild. När jag provar saker så säger hon inte:
- guuuuud va fint!

Hon garvar! Och det älskar jag. Och jag vet också att hon skulle visa sig in public med mig trotts att jag såg ut som Pernilla Wahlgren på 80-talet :)Det är vad jag kallar vän!!!!<3

Det är underbart att ha såna vänner, och jag har flera faktiskt. Nyss sa min vän/kollega Erika att hon också kunden tänka sig att vistas ute med mig, men hon tvekade lite först.

Syrran, som är ansvarig för att denna blogg existrerar tycker att jag ska skriva mer om träning. Så från och med imorgon kommer "dagens träningstips".


Vänner ifrån Serbien..

Lite då och så kommer de till oss, eftersom att vi har svårt att komma till dem, våra vänner alltså. Just de här vännerna har släkt i sverige så det inte enbart för vår skull som de är här. Killen, Ilija är en vän/gammal jobbarkompis till min vakt. De känenr varandra ifrån den gamla goda tiden när de va de stora starka vakterna som lockade till sig alla små söta tjejer,... eller något sånt. Numera är Ilija gift med Bojana och de har världens sötaste lilla bebe Nevena. En riktig liten blond Princessa.



Min man och lilla sötnosen :)





Nytt tillskott till familjen.. en liten Varg :)

Förra veckan, närmare bestämt 2010-08-14 så föddes en liten Varg in i vår familj. Han är min mans lilla systerson och heter Vuk, vilket betyder varg på serbiska. Ironsikt nog så är han väldigt liten och tyst, så det är en liten tam varg vi pratar om.

Min man ligger och tittar på hans bilder hela tiden. Han saknar nog sin familj i Serbien väldigt mycket, det gör jag också, skillnaden är att jag typ gråter högt om det medan han e lugn och cool. Nu va han inte så cool, och jag tyckte mig se ett lite ledset uttryck hos honom, han var trotts allt med ifrån början när han första systerson föddes.

Men men, life´s a bitch .. om allt går väl, alltså vi vinner på triss eller lyckas sälja bilen, chanserna är ungefär ölika stora nu. Annars blir det till att vänta in Skatteåterbäringen i Oktober.

Här kommer i alla fall lite bilder på vår nyckläckta lilla Varg,





Och en med stolta store brorsan..





Mina små älsklingar! Moster lääängtar efter att pussssa på er!!!!!!!


Fredag den 13:e ....

Insåg precis att det är Fredag den 13:e idag. Detta känns lite jobbigt eftersom jag har ett arbete där mycket kan gå fel.

Jag  jobbar med administration och kundservice, närmare bestämt Kortterminaler och om något går fel idag så innebär det att det kommer att ringa mååånga arga Pizzabagare,caféägare,restaurangägare m.m. .....

Här kommer lite fakta om fredag den 13:e , för den som är intresserad :) ...

Fredagen den 13, som inträffar en till tre gånger varje år,[1] är enligt skrock en otursdag. Det finns flera olika hypoteser varför fredagen den trettonde uppfattas så. En grundar sig på att Jesus hade 12 lärjungar, och när Jesus blev förrådd var Judas den trettonde vid bordet. Det kan även ha varit så att det baseras på att det fanns 13 personer totalt och att Jesus korsfästes på långfredagen. Det var även så att Jesus dog på en fredag.

En annan hypotes grundar sig på att ett betydande antal ordenmedlemmar från Tempelherreorden blev fängslade av Filip IV av Frankrike fredagen den 13 oktober 1307 på order av påven Clemens V. Många av dessa torterades och avrättades dessutom.[källa behövs]

Vidare finns i den nordiska mytologin en berättelse om hur svekets och ondskans gud Loke kom som den trettonde gästen till ett gästabud i Valhall - och sedan lurade blinde Höder att skjuta sin egen bror Balder till döds med en mistelpil.[2]

Talet 13

Fredagen betraktades i det gamla bondesamhället som ett slags helg- och vilodag[källa behövs], en dag som var olämplig att börja med ett arbete på och det man gjorde fick inte vara bullersamt. Talet 13 betraktas som ett magiskt tal inom folktro och magi. Rädslan för talet 13 går tillbaka till tiden före kristendomen; antika trolldomsböcker visar att talet användes i förbindelse med formler och förbannelser som riktade sig mot underjordiska makter.[källa behövs]

Fobier

Triskaidekafobi (av grek. treiskaideka "tretton" och phobos "rädsla") är en rädsla (fobi) för talet tretton och fobi för fredagen den 13 specifikt kallas "paraskavedekatriafobi" eller "paraskevidekatriafobi" av grekiskans paraskeví (Παρασκευή) ’fredag’, dekatreís (δεκατρείς) ’tretton’ och fobi (φοβία) ’rädsla’.[1] [3]


Aj aj aj aj ......

Boxning igår.

En hysterisk instruktör som skrek

-Knäääääböj

mellan ronderna. Tur att man körde ben dagen innan, NOT!

Några killar som tydligen tränar kickboxning på någon klubb kom dit och va ascoola. efter typ 100 knäböj så va de lika jävla döda sommjag! Ha!

Sen var det dags att bli ihop parade. Jag fick en spansk tjej på en gång, gullig och såg ganska mjäkig ut. Perfekt! tänkte jag, då kan jag ta i men behöver inte kämpa med att hålla emot mitsarna.

Sen kom en tredje ....

En blond jävla gigant, typ Mrs Drago, 2 meter lång men såg ändå ganska snäll ut. Tills hon började slå.. herregud. Jag försökte att hålle emot och låtsas att jag tyckte att det var en piece of cake, på insidan höll jag på att dö av smärta.

Men men... det va i alla fall askul! Jag verkar vara en masochist som gillar att plåga mig själv.

AAaanyway .. Boxing på SATS är väldigt bra, även fast det är spy-jobbigt så flyger tiden iväg och på slutet önskar man att det kunde hålla på lite längre. Är man mesig och rädd för blåmärken så ska man INTE gå.

Imorgon ska jag och min nya underbara träningsparten Erika gå och köra Pilates, första gången :)


 

Okej .. ja vet, de är små blåmärken .. men de gör ändå ont och de är tecken på att jag är hardcore ..grrrrrrr

Visst e jag Hardcore? hhehhehe ...



SatsAfro...

Igår va jag med min kära vän/kollega Erika på SatsAfro. Idag har jag ont i min lower back,armar,vader .. in other words, det var en väldigt effektiv och rolig träning. Man tänker mycket på att hänga med i stegen vilket gör att man glömmer bort hur jobbigt det är. Instruktören va en liten och käck tjejoch jag hade kanske föredragit en Bootylicious afrikansk kvinna men klassen va okej ändå och jag rekommenderar den.

Jag har oxå varit på PowerStep, det är en kombination av Step&Bodypump , väldigt bra och extremt jobbig uthållighetsträning.

Jag har nog aldrig gått på så många gruppträningsklasser som den här veckan och det var skönt med lite omväxling ifrån Cykeln och löpbandet, resten av veckan kommer dock att vara fokuserad på styrketräning och lite "tråkigare" konditionsträning.

Ikväll kommer det några killar och tittar på vår kombi som är till salu, hoppas,hoppas,hoppas att det blir nåt!

Näää.....nu måste jag gå och jobba lite!

caos!


NCHP...HARDCORE.....

Det finns en ny diet, eller "livsstil", den kallas LCHF, detta innebär att man äter LowCarb och HighFat. Detta funkar INTE på mig, så jag har hittat på en egen, NCHP. Egentligen har jag inte hittat på någonting, denna diet använder tävlande i Bodybuildig och fitness. N=No C=Carb H=Hig P= Protein.

Detta är INTE en diet föe känsliga! Man mår illa, är trött,irriterad, yr, har huvudvärk,skakar, den är INTE hälsosam, men man går ner i vikt snabbt och får lära sig i efterhand att vara nyttig och behålla sin vikt. Den här dieten går ut på att minska magsäcken och vänja av kroppen ifrån socker.

Det finns 1 ätardag i veckan då man får trycka i sig vad som helst. Denna dag ska helst vara proteinFRI, alltså man kan verkligen CARBAloss.

Det som är viktigt med den här dieten är att hålla den enkel. Man måste snabbt inse att maten inte kommer att vara rolig och att man äter för att hålla blodsockret relativt stabilt. Man måste planera vad man ska äta och får inte försätta sig i situationer då man måste äta ute, då misslyckas man.

Jag håller mig till:
*Biff,Entrecôte,hemmagjord burgare, rökt fläskfilé
*Kyckling
*Lax
*Äggvitor
*Proteinpulver
*Goudaost
*Baby Bell

Frukost: 2st skopor protein

Mellanmål 1: 2st skivor rökt fläskfile + 1 baby bell

Lunch : Nötköttet,kyckling eller fisk + 1st baby bell

Mål innan träning: 2-3 bitar röt fläskfilé + 1 baby bell

Mål efter träning: 2 skopor protein

Är man hungrig emellanåt så kan man alltid ta något form utav protein och en liten ostbit.

Försök att aldrig bli proppmätt, det slutar oftast med att man blir väldigt sötsugen efteråt och snabbare hungrig.

Svält inte.

Vänta inte med att äta tills du mår illa.

Köp något kosttillskott som ger energi: Jag tar Animal Cuts (Universal Nutrition)

Och se till att röra på er varje dag!


Frågor?

/ Diet- Coachen :)





Skofetisch???

Jag tycker inte att jag är "addicted to shoes" men det tycker min man .. så vem har rätt???



Zara .. 699kr tror jag .. det var REA i alla fall :)


Din sko, annars har jag som policy att aldrig handla där, men dessa för 299 kr kunde jag inte låta bli!



Jag har för korta och feta fötter för converse, så det fick bli the next best thing, gympadojja/Kilklack!



Barkaby outlet, typ 500-ish, blev kär när jag såg dem.. vår kärleksaffär varade inte länge..:(



Jävlar vad jag älskar de här skorna, och satan vad de är osköna! Mina fötter ser efter 5 min ut som en ungsbakad kassler!



Mitt (eller mammas som btw the flesta är) senaste inköp. Dammit va sköna de är! Snygga på ett ganska weird tomteliknande sätt :) Hösten här kommer jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag ..............


RSS 2.0