Tyck synd om mig!!!

Ja vet, jag har inte bloggat på lääänge (om nu någon bryr sig), but there´s no time like the present to start!

Jag skulle vilja dela med mig av min kväll, en kväll jag sent kommer att glömma!

Den började efter jobbet, jag satt i tunnelbanan smått irriterad på min nya väska, en Guess "påsvarian" utan dragkedja och med dragsnöret gjorda i plast. Denna underbara skapelse betalade jag(min mamma daa) nästan 2000 kr för och man tycker ju att de kunde hittat någon lösning för hur jag ska kunna ha den utan att bli rånad på stan. När jag satt med den i knät och närmade mig slussen så tog jag mig en närmare titt på dragsnörena och såg att färgen började skalas bort, detta efter 2 dagar!!!!!!!
Jag bestämde mig för att genast vänta till T-centralen och reklamera min väska. På slussen,av alla ställen, bestämde jag mig för att tömma väskan och dumpa allt i min träningsbag. Så där väntade jag men en helt tom väska i famnen och en sprängfylld på axeln, en annan kanske hade tömt väskan inne på Åhlle, men inte jag, slussen tyckte jag va bättre (?!).

Väl framme i Åhlle insåg jag att jag behöver en påse, men alla köer va så långa så jag struntade i det. Jag kom fram till kassan där en kvinna med väldigt blont hår och väldigt svarta ögonbryn tittade lite skeptiskt på mig.
Jag ursäktade mig typ 5 ggr innan jag fick fram att jag ville reklamera min väska. Självklart så kunden jag inte hitta stället där färgen hade flagnat på typ 5 minuter, men det verkade inte göra något, hon tog tillbaka väskan på en gång. Kanske,kanske,kanske hade fler klagat??? jag tror det.

Efter detta lilla äventyr så bar det av till gymet. När jag ska sätta på mig mina träningsbyxor så ser jag ett giant hole mellan benen. Jag tänker, ok det gör inget, det kommer tröjjan att täcka. HA! tröjan var så där gulligt skuren, alltså kort framme och lång bak, jippie.

Skitsamma! Jag tänkte att jag ville vila hjärnan ifrån träningsplanering så jag bestämde mig för ett Bodypump pass. Vill bara tala om att jag igår med min kära vän Peter körde Cykelintervall,ben & Yoga, så min stackars kropp var redan trasig.

Instruktören var underbart glad och peppande, men när hon bad mig göra mitt 200:ade knäböj så hade jag lust att slå henne, ändå så hade jag minst vikter på i hela salen!!!! Det slutade med att jag fuskade en hel del och tanterna kollade snett på mig, men jag hämnades med att prutta typ 20 gånger medans vi gjorde Sit-ups muahahhaha.

När passet var över så kom instruktören fram till mig och berömde min teknik. Jag vart helt paff men insåg att hon kanske ville peppa mig eftersom jag höll på att dö under passet.

Efter detta släpade jag mig själv till bussen, kall,hungrig och ont i hela kroppen väntade jag i 15 min. På bussen kunde jag bara tänka på hur skönt det skulle bli att komma hem, duscha,äta något kanske pilla lite på farmville (ja vet att ja e nördig, men det är skitkul) och sen lägga mig i min säng.

När  jag klec av bussen i Trångsund, Centrum som gud glömde, blir jag kall i ela kroppen. Jag känner hur paniken börjar smyga sig på mig och slutar nästan andas. Nää så farligt va det kanske inte, men jag höll på att börja grina när jag insåg .........

ATT JAG GLÖMT NYCKLARNA I VÄSKAN SOM JAG LÄMNADE TILLBAKA PÅ ÅHLÉNS!!!!!!!!!!!!!

Mitt framför näsan, bakom den mest stängda dörren i hela världen, fanns min varma dusch och mjuka säng, men eftersom jag valde att snabbt tömma min jävla skitväska på slussen så stog jag där frusen, och utan nycklar!!!!

Som tuuuuuuuuuuur är, så har jag världens bästa Pappa, som kom och hämtade mig och körde mig ända till skanstull för att hämta min mans nycklar.

Något positivt med denna händelse är iaf att jag börjat blogga igen, om nu någon bryr sig.


SLUTËT GOTT, ALLTING GOTT! (även min för salta äckliga kassler)

RSS 2.0