Tillbaka på jobbet ....

Nu är jag tillbaka på jobbet, mina känslor är lite blandade angående detta, å ena sidan är jag superglad att se mina kollegor igen, å andra sidan hade jag lust att spy imorse kl.06.00, kan ha något att göra med min ätardag igår och de americanska pankakorna vi åt till middag:)

Igår tränade jag också för första gången på 2 veckor ... nu ska jag börja köra hårt! Snart lägger jag upp en bild som blir min "före" bild så hoppas vi att det blir skillnad på "efter" bilden:)

Nä nu måste jag gå o jobba lite ..... Cao!


RedDevil Rules!

Just nu har RedDevil superrea! För er som tycker om Adidas Retro kollektioner så är detta paradise, för mig var det hell. Jag älskar Adidas Retro men har väldigt lite cash just nu, jag gick runt och kollade på alla priser sänkta med 50-80% och hade lust att gråta. Jag lyckade i alla fall köpa ett par Nike 80-tals inspirerade, jag älskar dem och jag älskar framför allt priset 450 kr :) Vad tycker ni?


Snart är semestern slut...

De senaste 2 veckorna har vi haft gäster,jag och min man alltså. Det är våra "kumovi" vilket inte riktigt går att översätta på svenska, det är min mans bästa vän (även vår best man) och hans tjej. Tillsammans har vi sovit,ätit,bajsat,kissat och duschat med öppen dörr och gjort en massa roliga saker. Jag visste inte hur roligt stockholm kan vara på sommaren.

lite napping time ..
(Jag är den stora)


(Min man är den stora)

Till er som inte haft semester ännu så vill jag gärna dela med mig av vad jag har gjort. Jag har ......

Eftersom min semester började med dunderväder så gjorde vi någon som jag inte har gjort i sverige på mååånga år, vi badade! Vi åkte åt helvete till Husbygropen aka " Blå lagunen" Grabbarna packade kycklingfiléer och jag och tjejerna chips och oreo´s. Det är jävligt långt att åka, men det är fan värt det. Vattnet är kristallklart och man solar på en riktig strand men sand o allt!



Det negativa ......
Alla ouppfostrade,högljudda och gramatiskt challenged 2:a,3:e generationens bla...utlänningar.Fyfan! Jag skäms för att jag är en själv. De pratar högt, varannat ord är "-hörrruuuuuu" "mammas död jaoooo", de har de fulaste "wanna be gangster" tatueringarna och tjejerna är superspacklade. Varför??? Det är inte konstigt att stackars svenskar kollar ner på oss när djuren på kolmården betedde sig mer civiliserat. Varför tror jag att de kollar ner på oss? Jooo ... en veck senare åkte vi tillbaka, lite senare på kvällen, för att grilla. Vi kom i min pappas mersa och knappt hade vi hunnit kliva ur, när en blond svensk "Liiiiiidingö dialekt" tjej jävligt odiskret utbrister

- Kul, nu kommer juggemaffian.

Detta var högst oförskämt men så jävla rätt!!!! 5min senare hade hon och hennes två androgyna kill/tjejkompisar packat sina väskor och stuckit.

Ja, ja vet, jag tjatar om detta mycket, men det är för att jag blir påmind om det hela tiden!

Ett till exempel..

Jag och tjejen (hon som bodde hos mig) bestämde oss för att åka till SKHLM, hon bor i Serbien och ville kolla lite kläder och henned kille följde med. Dagen innan har min mamma köpt likadana klänningar till oss. Klänningen är en kort, axelbandslös historia och är kort och tight, färger ljus grön min och hennes gul/limegrön. Hennes kille tyckte att vi såg ut som två östeuropeiska prostituerade. Hon väger typ 50 kg och jag 70 kg, lite som prostituerade helan och halvan. Aaaaaanyway .. jag tänkte inte riktigt på vart vi skulle när jag klädde mig men insåg snabbt mitt misstag när vi går ut på Skärholmend torg och nästan blir erbjudna pengar på direkten. Alla äckliga bl... gubbar stirrar öppet och jag har ALDRIG känt mig så smutsig. Killen kan inte fatta att en äcklig hårig gammal gubbe öppet fotar hans tjej och hon tar fram handspriten.Jag försöker lugna ner dem med att tala om att köpcentrumet är som att komma in i en annan stad, men de var jävligt skeptiska kan jag tala om.

(bilder på oss kommer snart)


Vi har också besökt kolmården, förra året besökte vi skansen med samma vänner och blev så jävla besvikna. -vi såg typ 2 hönor och en get. Kolmården började nästan lite så också, men sen blev det lite action när en homo zebra försökte sätta på sin manliga kamrat, jag hyan tyvärr inte filma.

Den här lilla sötisen följde efter mig hela tiden, I call him Horn- y ..hihih ...



Vi trivdes verkligen här ....

(P.S det finns en massa bilder ifrån kolmården på min FB)


Nu kan jag faktiskt hacka lite på svenskarna också. Fyfan va folk super på Kolmården. Feta,vita svenskar med röda näsor som vinglar på vägen, helt sjukt att man säljer alkohol på en djurpark tycker jag. Sen skulle vi sätta oss och ta en kaffe. Min kompis röker och vi hittade ingen askkopp. Jag går fram till det närmaste glasstånden för att be om en.

- Ursäkta mig, har du möjligtvist en askkopp?

Hon tittar på mig lite irriterat och pekar på en stor svart sak typ 30m ifrån oss.

- Där kan ni aska "om ni vill"

Min kompis hade ingen lust att röka så långt bort och tyckte att jag kune be om en extra kopp el något att aska i. Då svarar surkärringen.

- kopparna kostar mig 3 kr styck att köpa in.

- Okej, ska jag aska på marken?

- Ja, det tycker jag!

Nä, nu ska jag krypa ner till min toasty husband... Natti natti!


Ser jag Indisk ut eller???????????


Utlänska killar med flip-flop och guldkedja på gymmet....

Jag vill först börja med att tala om att jag faktiskt tycker om "mitt anonyma gym", bara så att ni inte tror att jag hatar det, det är great! Förutom ....

Alla dessa hmm ... " not svenska håriga killar" som kommer med sina guldkedjor och flip-flops. De vilar typ en halvtimma mellan seten och kör bänkpress i en timme, det blir alltså typ totalt 2 reps på en hel timme!! Resten av tiden spenderar de med att snacka "sitt språk" med varandra opch öppet kolla in de stackars svenska brudarna medan de försöker träna. Det värsta är att de inte ens har respekten att kolla bort ifrån tjejen som de pratar om. Detta resulterar i att de tränar ÄNNU mindre och de här stackars tjejerna inte kan komma till gymet och känna sig bekväma.

Om JAG fick bestämma så skulle reglerna vara hårdare. Jag skulle kräva gympa skor till att börja med. Förbjuda mobiltelefoner,blutooth-headset och guldkedjor!! Jag skulle också anställa stora muskulösa ordningsvakter, civilt klädda i träningskläder som diskret skulle cirkulera på gymet och göra atmosfären lite mer avslappnad för OSS tjejer. Jag säger OSS därför att jag idag blev uttittad som aldrig förr av 3 stycken utländska killar so jag försökte dela ett space på 20 kvadrat med. en snackade i sitt jävla headset hela tiden brevid mig och tittade på mig hela tiden, detta resulterade i att jag typ 3 ggr fick ta ut mina hörlurar och fråga om han ville något? då frågar puckot mig:
- Är du ifrån Indien?

Seriöst! Om någon läser detta, ta en titt på bilden ifrån mitt föregående inlägg, jag ser inte Indisk ut för 5 öre!
Fan kan inte bara alla dryga utlänningar samlas på ett eget gym där de kan lalla runt i sina flip-flops och håriga överkroppar. Det skulle inte ens krävas mycket plats, det enda de behöver är en skivstång och några hantlar, jag har typ aldrig sett en utlänning köra ben på gymet i hela mitt liv!!!

NOTERA att jag är serb, och detta inlägg ÄVEN gäller för serber. ALLA ni som känner er träffade , Jedite GOVNA!




Så här ser de ut.... hahaha ...fyfan va NASTY!!!!

" Ain´t nothing to IT, but to do IT"

Allt började med en fika hos Syrran.

Jag:
- Jag kanske ska börja jobb extra på SATS som instruktör.

Syrran
- Coolt, då kanske du kan preach träning och 1000- olika sätt att dieta till någon som verkligen bryr sig.

Jag:
- I wish.. jag kommer att få stenhårda tränings-riktlinjer där. Men det ska bli roligt ändå.

Syrran
- Varför startar du inte en blogg? där kan du babbla hur mycket du vill om alla dieter du provat, olika sätt att träna på och allt annant tråkigt som du är besatt av.

Okej .. konversationen gick kind of till sådär..

Jag vet inte riktigt vad den här bloggen kommer att handla om, eller om någon kommer att läsa den. det känns i alla fall skönt att kunna prata av sig lite, sen skiter jag faktiskt i om någon lyssnar.

Just nu har jag ett stort problem, det är riktigt stort och irriterande, jag kommer inte i mina sommar kläder. Kommer jag väl i dem så är de tighta och ser inte speciellt snygga ut. Går jag ute utan leggings så blir det brandvarning på jobbet, alltså mina lår gnider sig så pass mot varandra attjag vätar mig att rök ska komma ut under kjolen närsomhelst. Tuttarna är oxå för stora, ja..ja .. ja vet, de kan aldrig bli föör stora och jag har dessutom betalat mina, men ingen BH passar och jag får "dubbel-tutte".

Såååå? varför klagar klagar jag? Varför gör jag inget åt saken?

Ja först och främst är det jävligt skönt att klaga och fucking mega super duper svårt att göra något åt saken, men nu ska det fan göras!!

Det pinsamma i hela denna situation är att jag är utbildad styrketräningsinstruktör och är dessutom gift med en body builder. Jag vet hur man gör, jag älskar att träna och av någon konstig anledning så är jag mycket br på att hjälpa andra, men suger på att hjälpa mig själv.

Men som mr.Olypia Ronnie Coleman säger " Ain´t nothing to IT, but to do IT" , så vem är med mig?????????

Nu är det en modifierad LCHF (gillar inte ordet diet) Livsstil som gäller. snålt med kollisar, medium med fett och jävligt rikligt med protein!!!!!!

RSS 2.0